» » Зустріч ректора ТНЕУ з колективами факультетів

Зустріч ректора ТНЕУ з колективами факультетів

Дата: 1-12-2015, 16:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий упродовж минулого тижня зустрічався з колективами факультетів, інститутів та структурних підрозділів вищого навчального закладу. Під час робочих бесід з професорсько-викладацьким колективом, працівниками університету розглядалися проблемні питання життєдіяльності ТНЕУ та шляхи їх вирішення.
                                                  
Спілкуючись з колегами, Андрій Ігорович характеризував роботу підрозділів за такими напрямами: науково-педагогічна діяльність, навчальне навантаження, контингент студентів денної та заочної форм навчання, науково-видавнича діяльність, проживання у гуртожитках ТНЕУ. Також разом з адміністрацією факультетів та інститутів аналізував досягнення та труднощі, які мали місце упродовж навчального року.
 
У свою чергу професорсько-викладацький колектив розповів про своє бачення поступу вищого навчального закладу й окреслив перспективи подальшого розвитку. У ході зустрічі піднімалися питання: відвідування студентами занять, участі молоді у мистецькому житті університету, навчання студентів-іноземців, ставлення викладачів до студентів-учасників «Студентської Ліри», оцінювання першокурсників, придбання мультимедійного обладнання для факультетів, забезпечення студентів кімнатами у гуртожитках, профорієнтаційної роботи.
 
Збори пройшли успішно. Сподіваємося, що напрацьовані пропозиції та висловлені зауваження будуть корисними й допоможуть колективам у вирішенні проблем, вдосконалять роботу факультетів та інститутів.