» » Відбулася зустріч з працівниками VOLOSHYN Company

Відбулася зустріч з працівниками VOLOSHYN Company

Дата: 1-12-2015, 16:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно за сприяння колективу кафедри обліку та економіко-правового забезпечення АПБ студенти факультету аграрної економіки та менеджменту зустрілися із провідними фахівцями VOLOSHYN Company, зокрема з керівником  відділу консультування Юрієм Халімон та менеджером по персоналу Іриною Михальчук.
 
Гості розповіли студентам про практичні аспекти застосування набутих в університеті знань у сфері бухгалтерського обліку. Юрій та Ірина поділилися з нами своїм  досвідом влаштування на роботу, розповіли про свій кар’єрний ріст. Їхні розповіді були дуже цікавими, оскільки стосувалися як безпосередньо навчання в університеті, так і можливостей застосувати отримані знання на практиці.
 
Юрій розповів про власний життєвий шлях: про роки проведені в нашому університеті, про місця роботи до влаштування у компанію «Волошин» і, звичайно, про кар’єрне зростання у компанії.
 
Ірина надала інформацію про основні вимоги, які ставляться до бажаючих працевлаштуватися, про риси претендента, які беруть до уваги при проходженні співбесіди, як поводитися при першій зустрічі з роботодавцем. Розповіла про те, яким чином можна зарекомендувати себе з найкращого боку.
 
Такі зустрічі є корисними для студентів, особливо – старших курсів, адже вони стоять на порозі закінчення університету та працевлаштування. Юрій та Ірина дали їм корисні настанови на майбутнє.
 
Тому студентам на даному етапі дуже важливо почути про основні вимоги працедавців при влаштуванні працівника на роботу.
 
Під час зустрічі з працівниками VOLOSHYN Company студенти отримали важливу інформацію та зробили відповідні висновки. Такі зустрічі слугують для молоді стимулом до особистісного розвитку, продуктивного навчання, а також прагнення досягти поставлених цілей.
 
Будемо раді й надалі проводити аналогічні зустрічі з представниками різних компаній чи підприємств!