» » Відкрито нову англомовну магістерську програму «Міжнародний облік»

Відкрито нову англомовну магістерську програму «Міжнародний облік»

Дата: 1-12-2015, 15:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Враховуючи сучасні закономірності розвитку обліку, потребу у фахівцях міжнародного рівня, вимоги європейського та світового ринку освітніх послуг на факультеті обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету відкрито нову англомовну магістерську програму «Міжнародний облік». Керівником магістерської програми є д.е.н., професор, сертифікований аудитор Лучко Михайло Романович. Підготовку фахівців здійснюватиме колектив кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг.
                                         
Метою магістерської програми «Міжнародний облік» є підготовка фахівців з базовими й професійними компетентностями в сфері бухгалтерського обліку, звітності, аудиту, контролю та аналізу, а також з ґрунтовними знаннями міжнародних норм, правил і стандартів.
 
Програма призначена для навчання як українських, так і іноземних студентів з викладанням дисциплін англійською мовою та застосуванням міжнародного досвіду, індивідуальної контактної форми навчання. 
 
Випускники програми отримають фахові знання, які відповідають вимогам та стандартам міжнародних компаній, вмітимуть формувати консолідовану фінансову звітність, знатимуть особливості міжнародного обліку, аналізу та контролю.
 
Сфера діяльності майбутніх фахівців – це забезпечення обліку, контролю та аналізу в міжнародних компаніях, спільних підприємствах, представництвах, філіях іноземних компаній в Україні та за кордоном, обліково-аналітичне забезпечення міжнародних операцій, спільних проектів із зарубіжними партнерами.
 
Кожен бажаючий з дипломом «бакалавра», «спеціаліста», «магістра» будь-якого напряму підготовки  має можливість отримати вищу освіту міжнародного рівня.
 
Ласкаво просимо на навчання 
за англомовною програмою «Міжнародний облік»!