» » Он-лайн презентація програми навчально-виробничої практики на фермерських підприємствах Швейцарії для студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина та ФАЕМ

Он-лайн презентація програми навчально-виробничої практики на фермерських підприємствах Швейцарії для студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина та ФАЕМ

Дата: 1-12-2015, 15:00 | Автор:

    За сприяння директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина І. М. Таранова 26 листопада 2015 року для студентства було організовано он-лайн презентацію програми навчально-виробничої практики на фермерських/аграрних підприємствах Швейцарії. На даний захід були запрошенні студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина та ФАЕМ ТНЕУ.
    Представник агенства «Youth Exchanges Center» Роман Волович розказав про індивідуальні можливості мобільності, які надає «Youth Exchanges Center» студентам. Учасники ознайомилися з загальною інформацією щодо зазначеної програми, правилами та умовами участі.
     Дана програма практики в Швейцарії є прикладною, за умовами участі не передбачено проходження теоретичної підготовки учасників. Практика триває протягом 4 місяців. Випробувальний термін складає 1 місяць із початку практики, протягом цього часу відносини можуть бути розірвані обома сторонами. Практикантам нараховується оплата розміром 2500 CHF на місяць, із якої вираховується вартість проживання, харчування, страховка та податки.
    Програма практики передбачає зайнятість студентів у тваринництві та садівництві. Дівчатам може бути запропонована робота, пов’язана з веденням домашнього господарства, консервацією, продажем сільносппродукції на фермерському ринку. Основний акцент у відборі кандидатів поставлений на хороший рівень володіння іноземними мовами (англійською або німецькою) та сильну мотивацію студента. Вік претендентів від 18 до 26 років. Переваги надаються студентам, які мають водійські права категорії В. Під час презентації студенти мали змогу отримати відповіді на всі питання стосовно можливостей практики в Швейцарії.
   На сторінці Facebook «Youth Exchanges Center» (http://facebook.com/YEC4youth?pnref=lhc.friends) можна більш детально ознайомитися з інформацією.
Фотозвіт: