» » Вітаємо студентку групи ДІД-41 Аліну Філімонову!

Вітаємо студентку групи ДІД-41 Аліну Філімонову!

Дата: 1-12-2015, 11:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 листопада 2015 року в Тернопільській ЗОШ I-III ст. №16 ім. В. Левицького відбувся обласний етап XVІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. Конкурс спрямований на підтримку рідної мови й проводиться з метою привернення уваги світового українства до проблем української мови, необхідності її вивчення й розвитку, пропаганди та популяризації.
 
У відкритті цього заходу взяли участь представники департаменту освіти і науки облдержадміністрації, науково-педагогічні працівники, учні та їх батьки. Конкурсантів вітали директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа, який наголосив на важливості рідної мови у житті кожного українця, а щирим художнім словом і проникливою ліричною піснею – учасники художньої самодіяльності навчального закладу, в якому проводився мовний турнір. Запропоновані конкурсні творчі завдання виконували 174 учні загальноосвітніх і професійно-технічних та 55 студентів вищих навчальних закладів області.
 
За спільним рішенням членів журі диплом І ступеня отримала студентка спеціальності документознавство та інформаційна діяльність юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету Філімонова Аліна.
 
Щиро вітаємо нашу студентку й бажаємо натхнення до нових досягнень і перемог.