» » «Страхування вивчай – Україну міняй»

«Страхування вивчай – Україну міняй»

Дата: 30-11-2015, 14:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 листопада 2015 року під гаслом «Страхування  вивчай – Україну міняй» відбулася інтелектуальна гра між  5–ма командами, учасниками яких були студенти груп ФМО – 31, ФМО – 32, ФМО – 33, ФО – 31 та ФО – 32. Модераторами навчального заходу виступили доценти кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ – Наталія Ігорівна Налукова та Тетяна Валеріївна Письменна.
 
Завдання команд полягало у вирішенні різних за типом завдань, зокрема: упродовж першого раунду під назвою «Відповіді на запитання» команди-учасники давали відповіді на поставлені запитання; під час другого раунду «Встановити відповідність» – підбирали відповідним термінам і поняттям їхні тлумачення; у рамках третього раунду «Скласти слово» – розгадували анаграми; четвертий раунд «Чорна скринька» полягав у відгадуванні об’єкту в чорній скриньці; п’ятий раунд «Відео-питання» – дати відповіді на відео-запитання; шостий раунд «Страховий відсоток» – формулювання відповіді на запитання через відсотки. Виконання усіх завдань упродовж шести раундів дало змогу студентам закріпити знання, отримані на лекційних і практичних заняттях з навчальної дисципліни «Страхування».
 
За підсумками шести раундів брейн-рингу перемогу отримала команда групи ФО–32. Цю команду представляли Берегулько Уляна, Борис Уляна, Гоцко Андрій, Душинська Наталія, Каськова Ліана, Коломієць Аліна, Піпко Юлія, Русинка Лілія, Слободян Ганна, Твардовський Андрій та Хоптяр Вікторія. На обличчях студентів-переможців можна було простежити емоції радості та задоволення за отримане перше місце серед команд-учасниць.
 
Інші команди, у яких були представники груп ФО – 31, ФМО – 31, ФМО – 32 та ФМО – 33, також проявили себе знавцями «Страхування», зайняли позицію завзятих «бійців», тому були нагороджені грамотами за активну участь в інтелектуальній грі. Найактивнішими учасниками інтелектуальної гри виявилися Квачук Олена (група ФМО – 33) і Савицький Павло (група ФО – 31), які отримали почесні грамоти за свій внесок у перемогу команди. Таку ж відзнаку отримали студенти групи ФМО – 32 за креативне представлення команди.
 
Підбиваючи підсумки інтелектуальної гри, доцент Налукова Н.І. відзначила, що усі учасники команд спільними зусиллями розв’язували завдання, що стосувалися страхової теорії та практики і продемонстрували свої інтелектуальні здібності, креативність, логічне мислення у ході кожного раунду.
 
За словами студентів факультету фінансів, від такої ідеї підсумкового оцінювання їхніх знань зі «Страхування» вони були в захопленні. У результаті реалізації цієї ідеї вони отримали позитивні емоції та яскраві враження від проведеного заходу.