» » Науковий квест «Лабіринтами економічної теорії» доводить, що наука єднає всіх, а жага до знань завжди винагороджується

Науковий квест «Лабіринтами економічної теорії» доводить, що наука єднає всіх, а жага до знань завжди винагороджується

Дата: 24-11-2015, 11:04 | Автор: Радик Сніжана (голова СНТ ФАЕМ, ОПЗм-12)

 19 листопада за підтримки ректора ТНЕУ Крисоватого Андрія Ігоровича, було проведено третій щорічний Науковий квест «Лабіринтами економічної теорії», організований Радою молодих Вчених та Студентським науковим товариства ТНЕУ.
 
Захід розпочався об 11.00 з вітальних слів ректора та проректора з наукової роботи. Завдання команд факультетів полягало у знаходженні восьми зашифрованих локацій, які були розташовані на території студмістечка, вирішенні цікавих наукових задач на кожній з них. Підказку на перший пункт локації, яка стосувалаяс китайської мудрості оголосив студентам Андрій Ігорович. Усі 9 команд, у складі яких було двоє викладачів і шістеро студентів, спільними зусиллями розв’язували економічні завдання. З неперевершеним безпрецедентним результатом об 11:47 фінішувала команда ФББ, друге місце з фінішним часом  11:51 отримала збірна ФОА, третій результат – 11:56 показали ФФ, четвертою стала команда коледжу, інші факультети також були досить активні у командних змаганнях цього року.
 
Усі учасники за активну участь були нагороджені грамотами, переможці – кубком і солодкими подарунками. Команда коледжу окремо здобула грамоту у номінації «Юна гордість», адже наші наймолодші студенти вперше взяли участь у науковому заході, достойно показавши себе. Подякою відзначили також Заклекту О.І., котра підготувала завдання для квесту.
 
Потрібно відзначити піднесений настрій учасників, згуртованість, дружність, рішучість, наполегливість та командний дух кожного факультету. Тож, Науковий квест «Лабіринтами економічної теорії» ще раз довів, що наука єднає всіх, а жага до знань завжди винагороджується.