» » Обговорення проекту «Equality for all»

Обговорення проекту «Equality for all»

Дата: 23-11-2015, 16:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14-21 листопада 2015 р. доктор економічних наук, професор кафедри економічної теорії ТНЕУ Длугопольський Олександр Володимирович взяв участь у тренінгу, організованому у м. Гаага (Нідерланди) GHRD – Global Human Rights Defence за фінансової підтримки програми Erasmus+ «Mobility of youth workers».
 
Проект має назву «Equality for all» і пов’язаний із захистом прав людини на різних рівнях – локальному, національному і міжнародному. Понад 20 учасників із Азербайджану, Албанії, Вірменії, Естонії, Іспанії, Румунії та України обговорювали проблеми роботи громадських організацій, пошуку фондів та механізмів захисту прав людини у мирний та військовий час.
 
Упродовж тижня для учасників проекту було організовано кілька тренінгів з краудфандингу, фандрайзингу, прочитано лекції провідними професорами LeidenUniversity з дотримання прав людини в ЄС, проблем забезпечення рівного доступу до освітніх, медичних послуг різноманітним групам населення. Також учасники відвідали низку правозахисних організацій у Амстердамі, а також прослухали лекції щодо попередження насильства і дискримінації у школах та університетах.