» » Тренінг «Управління змінами в організації»

Тренінг «Управління змінами в організації»

Дата: 23-11-2015, 16:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 листопада 2015 року в Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго» відбувся дводенний тренінг «Управління змінами в організації» для заступників генерального директора, заступників директорів, начальників підрозділів Компанії, директорів районів електромереж. Захід організувала бізнес-тренер, доцент кафедри міжнародного бізнесу і туризму Тернопільського національного економічного університету, кандидат економічних наук Марія Корман.
 
Зустріч відбулася у рамках «Розроблення проекту забезпечення відокремлення та незалежності діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом» (керівник проекту – проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Василь Ярославович Брич).
 
Учасники заходу, ведучи жвавий діалог, обмінювалися досвідом, а також поглибили управлінські знання за спеціально підготовленими бізнес-тренером тематичними блоками: «Емоційна компетентність у бізнесі», «Лідери – агенти змін», «Стратегії і стилі навчання», «Ефективна комунікація з підлеглими».
 
Робота учасників зустрічі була плідною. Сподіваємося, що співпраця науковців ТНЕУ з ПАТ «Хмельницькобленерго» буде ефективною та довготривалою.