» » Студенти і викладачі ФАЕМ взяли участь у спортивному святі

Студенти і викладачі ФАЕМ взяли участь у спортивному святі

Дата: 20-11-2015, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Поміж багатьох заходів, які організовуються у ТНЕУ, 19 листопада за підтримки ректора ТНЕУ Крисоватого А.І. та з ініціативи колективу кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу факультету аграрної економіки та менеджменту відбулося спортивне свято «Спорт єднає нас», у якому взяли участь команди адміністрації, викладачів та студентів ФАЕМ.        
 
Учасники об’єдналися у команди по 7 чоловік та отримали завдання:  придумати назви та обрати капітана. Отож було представлено такі команди: першого курсу – «Рахунок», другого курсу – «Дебет» і «Відсоток», третього курсу – «Кредит», четвертого курсу – «Актив» і команди викладачів кафедри – «Баланс».
 
З танцювальним подарунком виступив  колектив  «ТАНГО», а також щирими та теплими вітаннями підтримав усіх учасників завідувач кафедри обліку і правового забезпечення АПВ Руслан Феоктистович Бруханський. Розпочав свято директор Центру фізичної культури та спорту Роман Станіславович Циквас.
 
Прозвучали слова головного судді, які  дали старт для естафет, а також конкурсу капітанів. Змагання були дуже веселими, захоплюючими, просто неперевершеними, сповненими духом суперництва і дружньою атмосферою. Це було помітно і у підтримці вболівальників кожної команди. У цікавих конкурсах-естафетах відзначилися і викладачі, які своїм запалом та настроєм надихали на перемогу.
 
Найкращий результат показали третьокурсники, але й наймолодші студенти, які щойно поповнили лави ФАЕМ гідно відстояли це звання.  Отже перемогу здобула команда третього курсу «Кредит», другокурсники із команди «Відсоток» посіли друге місце, бронза дісталася «Рахунку» (перший курс), а четверте місце вибороли учасники команди викладачів. Усі студенти були нагороджені призами, грамотами і солодкими подарунками.
 
Вручивши призовий кубок команді-переможцю, Руслан Феоктистович зауважив: «Активне дозвілля студентів є одним із визначальних елементів забезпечення ефективності навчального процесу. Власне тому, пріоритети виховної роботи кафедри спрямовані на духовний і моральний розвиток особистості студентів, формування їх соціальної активності і фізичного вдосконалення».
 
Молодь факультету наголосила, що дуже приємно і надзвичайно цікаво брати участь у такому спортивному святі, яке насправді об’єднує всіх. Студенти висловлюють щиру подяку колективу кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу за чудову ініціативу й ректору ТНЕУ Андрій Ігоровичу Крисоватому за постійну підтримку і гарне дозвілля.