» » Як у ТНЕУ Міжнародний день студента відзначали…

Як у ТНЕУ Міжнародний день студента відзначали…

Дата: 20-11-2015, 15:55 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 До Міжнародного дня студента в Тернопільському національному економічному університеті відбулася святкова програма «Наші мрії здійснюються тут!», у рамках якої були вручені дипломи кращим студентам вишу у номінаціях: «Лідери у навчанні», «Студентські ініціативи», «Окрилені мистецтвом», «Звеличені спортом», «Профспілкові лідери».
 
Номіновані студенти також розділилися на 5 команд згідно із номінаціями, і разом із 6 командою, яку склали декани університету, взяли участь в інтелектуальній грі. Команди отримали запитання з розділів: «Історія ТНЕУ», «Обличчя університету», «Географія ТНЕУ», «Знайдіть зайве», «Відео-запитання», «Фото-запитання», «Портрети минулого». Деякі відповіді на запитання були заховані у так званому «чорному ящику», а також відбувся конкурс капітанів, у якому очільники команд показували мімікою та жестами пісню, яку щойно прослухали. На кожне запитання з розділу був відведений час у кількості 15 секунд. Верховним суддею гри був голова Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ Антон Шевчук.
 
Переможцем інтелектуальної гри «Наші мрії здійснюються тут» стала команда деканів університету, правда перехідний кубок від ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого з люб’язністю віддала команді, що посіла друге місце – «Студентським ініціативам».
 
Під час проведення святкової програми проректор з наукової роботи університету Зеновій Васильович Задорожний, а також голова Ради молодих вчених ТНЕУ Тарас Ярославович Маршалок вручили дипломи переможцям економічного квесту, що того ж дня відбувся у виші. Ними стали: ІІІ місце – команда факультету фінансів, ІІ місце – команда факультету обліку і аудиту, І місце – команда факультету банківського бізнесу, яку щиро вітаємо! Особливо була відзначена наймолодша команда – команда коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, що виборола почесне четверте місце.
 
Ось таким насиченим та цікавим був день. Нехай щастить Вам, дорогі студенти ТНЕУ! Хай легко здаються сесії! Хай зустрічаються на дорозі знань чудові викладачі! Бажаємо Вам досягнути тих вершин, які колись здавалися недосяжними!