» » Перемога ФББ у науковому квесті «Лабіринтами економічної теорії»

Перемога ФББ у науковому квесті «Лабіринтами економічної теорії»

Дата: 20-11-2015, 12:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 листопада 2015 року у Тернопільському національному економічному університеті відбувся вже ІІІ науковий квест «Лабіринтами економічної теорії». Організаторами квесту виступили Рада молодих Вчених та Студентське наукове товариство ТНЕУ. У квесті брали участь 9 команд, у тому числі і найменші студенти нашого університету – студенти коледжу. У кожній команді було по 6 студентів і 2 наукових керівники. Команду факультету банківського бізнесу представили Луців Михайло,  Руслан Клімович, Олег Мороз, Василь Бернатович, Саша Островський, Павло Ткаченко та викладачі кафедри економічної теорії та банківського менеджменту та обліку: к.е.н., доцент Полікарпова Ольга Сергіївна і
к.е.н., старший викладач Тимків Андрій Олександрович.
 
Урочисту подію розпочав ректор університету Андрій Ігорович Крисоватий, який привітав учасників та побажав їм успіхів. Гра розпочалася із слів ректора про китайську мудрість, яка була підказкою на перше місце локації.
 
Упродовж наступних півтори години на території студмістечка велася активна боротьба за перемогу. Вир емоцій переповнював усіх учасників команд. У шаленому ритмі розумники бігали по маршруту від однієї локації до іншої, де на них чекали агенти квесту, які вручали і приймали завдання від учасників, і давали їм підказки на наступні локації.
 
Першою до фінішу із рекордним часом – всього лише 45 хвилин – прибігла команда факультету банківського бізнесу, яка вірно розв’язала всі завдання та підказки і посіла почесне Перше місце в ІІІ науковому квесті «Лабіринтами економічної теорії». Друге місце зайняла команда факультету обліку і аудиту. А бронза дісталася команді факультету фінансів.
 
О 13 годині відбулося урочисте нагородження студентів та викладачів. Усі команди отримали від проректора з наукової роботи Задорожного Зеновія-Михайла Васильовича, голови Ради молодих вчених Маршалка Тараса Ярославовича та голови профкому студентів Шевчука Антона Михайловича грамоти. Переможці отримали Кубок ТНЕУ і солодкий приз. Усі команди, не зважаючи на втому, були дуже задоволені.
 
Щиро вітаємо команду факультету банківського бізнесу із вагомим досягненням. Бажаємо їм подальших успіхів та перемог!