» » Четвертокурсники факультету економіки та управління завітали у Будинок праці

Четвертокурсники факультету економіки та управління завітали у Будинок праці

Дата: 18-11-2015, 13:14 | Автор: Мельник Катерина УПЕП-41

 26 жовтня 2015 р. студенти груп УПЕП 41-42 взяли участь у тренінгу з дисципліни «Ринок праці», який відбувся у Тернопільському обласному центрі зайнятості – Будиноку праці.

З діяльністю центру зайнятості, його організаційною структурою молодь ознайомила начальник відділу організації сприяння  працевлаштуванню та надання послуг роботодавцям Валентина Анатоліївна Нікуліна. Студентам пояснили методику розроблення програми зайнятості області, ознайомили з порядком реєстрації безробітних, пошуком підходящої роботи для безробітних.

Юнаки та дівчата були активними, вели цікаві дискусії з питань зайнятості в Тернопільській області, підтверджуючи свої виступи  статистичними даними. Також учасники зустрічі обговорювали ситуацію на ринку праці міста Тернополя та діяльність найпотужніших роботодавців області. Валентина Анатоліївна пояснила молоді як за сприянням центру зайнятості можна розпочинати власну справу, отримати сертифікат на навчання. Студенти також звернули увагу на питання дисбалансу ринку праці та ринку освітніх послуг України.