» » Молодь ФЕУ презентувала проект будівельної компанії «Моя оселя»

Молодь ФЕУ презентувала проект будівельної компанії «Моя оселя»

Дата: 18-11-2015, 12:54 | Автор: Мельник Катерина УПЕП-41

 У листопаді 2015 р. студенти групи УПЕП-41, виконуючи комплексне практичне індивідуальне завдання з дисципліни «Управління персоналом»  (науковий керівник – доцент кафедри управління персоналом та регіональної економіки Ольга Петрівна Дяків), створити віртуальну будівельну компанію «Моя оселя» та презентувати її у вигляді проекту.
                                                
Кожен студент групи виконував конкретні завдання та відповідно обіймав управлінську посаду у віртуальній компанії. Керівником проекту та генеральним директором ВАТ «Моя оселя» стала староста групи Мельник Катерина.  Студенти розробили  бренд компанії, символи, місію, цілі, стратегію, кадрові завдання,  організаційну структуру. Найбільше увага була акцентована на кадровій роботі з персоналом.
 
Презентація була яскравою, всі «працівники» компанії одягнулися відповідно до дрес-коду, та дотримувалися кольорів корпоративної символіки. Наочно продемонстровано будівельні об'єкти, житлові комплекси,  асортимент продукції, яку виготовляють та будівельні інструменти, які використовують робітники на робочому місці. У презентації використовувалися відеоролики  з місць будівництва, офісів, де працює персонал та  спільних поїздок на відпочинок творчої команди ВАТ «Моя оселя».
 
Відвідали захід: Кривий Зеновій Іванович – директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ, Борисяк Олена Володимирівна – провідний спеціаліст Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ, Слівінська Наталія Миколаївна – доцент кафедри УП і РЕ, Прохоровська Світлана Анатоліївна – доцент кафедри УП і РЕ та студенти групи УПЕП-42.
 
Робота над проектом будівельної компанії «Моя оселя»  дала змогу молоді стати справжніми учасниками виробничого процесу, вникнути в усі моменти управлінської роботи та навчитися практично реалізовувати свої знання з базових дисциплін. Також це вдалий поштовх до згуртування студентської групи, роботи у команді, яка спільно йде до однієї мети.