» » Студенти факультету обліку і аудиту побували на екскурсії у Головному управлінні ДФС у Тернопільській області

Студенти факультету обліку і аудиту побували на екскурсії у Головному управлінні ДФС у Тернопільській області

Дата: 13-11-2015, 15:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

11 листопада 2015 року к.е.н., доценти кафедри обліку в державному секторі економіки та сфери послуг Сисюк С.В., Мельник Н.Г. та Яцишин С.Р. організували для студентів факультету обліку і аудиту груп ОДС-41 та ОП-42 екскурсію до Головного управління ДФС у Тернопільській області.
Метою заходу було ознайомлення студентів із особливостями діяльності органів Державної фіскальної служби з точки зору практичного застосування знань, отриманих при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» (керівник курсу к.е.н., доцент Сисюк С.В.).  
Студенти побували в Музеї податкової служби, де ознайомилися із становленням та розвитком податкової системи України від часів Київської Русі до сучасності, дізналися про історію  Тернопільської податкової служби.
 
Начальник інформаційно-комунікаційного відділу Монастирський Михайло Олександрович розповів студентам про роботу Головного управління ДФС у Тернопільській області, його функції, завдання, сучасні сервіси та перспективи. Він детально зупинився на специфіці діяльності працівників ДФС, традиціях, новаціях та основних аспектах роботи у податковій сфері.
 
Студенти відвідали зал засідання колегій ДФС, галерею робіт учасників конкурсу «Податки очима дітей» та Центр обслуговування платників податків, де мали можливість побачити кропітку роботу працівників фіскальної служби.