» » На факультеті обліку і аудиту відкрито селфі-зону

На факультеті обліку і аудиту відкрито селфі-зону

Дата: 13-11-2015, 15:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У святково оформленому  фойє корпусу № 2 факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету  відбулось відкриття студентського відпочинкового майданчику «Селфі-зона» за участю ректора університету Андрія Ігоровича Крисоватого. Ректор згадав далекий 1983 рік, коли він вперше став студентом саме цього факультету, де познайомився із своєю дружиною – відмінницею навчання. Ректор переконаний у тому, що факультет обліку і аудиту, як й інші  факультети університету, мають динамічно розвиватись і підтримувати між собою дружні, толерантні стосунки.
Нині непростий час, проте незважаючи ні на які перешкоди, університет має готувати фахівців найвищої кваліфікації, підвищувати рівень теоретичної підготовки практикуючих обліковців, фінансистів, менеджерів, юристів тощо. Ми, як провідний економічний вищий навчальний заклад Західної України, маємо активно співпрацювати з провідними ВНЗ зарубіжних країн, особливо ЄС в плані отримання другого диплому про вищу освіту, розробки спільних перспективних науково-дослідних тем.
В теперішній час здорова реклама дуже потрібна університету, його факультетам, кафедрам та провідним вченим.
На ринку освітніх послуг мають бути  якісні, високопрофесійні послуги, якими уже  50 років забезпечує ТНЕУ, випускниками котрого були понад 80 тис. осіб.
 ТНЕУ знаний в Європі та світі вищий навчальний заклад IV, найвищого рівня акредитації.
Під час селфі презентована і вручена перша конфедератка   з емблемою факультету обліку і аудиту, найкращому випускнику факультету, ректору ТНЕУ, д.е.н., проф., заслуженному діячу науки і техніки України  А. І. Крисоватому. Конфедератки також були вручені провідним науковцям факультету д.е.н., проф. З.В. Задорожному, д.е.н, проф. М. Р. Лучку, д.е.н., доц. В. А. Дерію.
 Кожен викладач і студент мав змогу поспілкуватись та зробити селфі з ректором університету також із в. о. декана факультету обліку і аудиту к.е.н., доцентом В. М. Панасюк.  Варто зазначити, що із приходом Валентини Миколаївни до керівництва факультетом, життя на ньому суттєво пожвавилось. У неї є природній талант підбадьорити студентів, заохотити їх до навчання і громадської роботи. Не забуває Валентина Миколаївна і про згуртування кафедр факультету та спрямування їхньої роботи на забезпечення високої якості навчального процесу, максимальної віддачі факультетської наукової думки, і для зміцнення теоретичної і фахової підготовки студентів.
На завершення дійства учасники селфі запросили випускників шкіл, коледжів на навчання в ТНЕУ і зокрема, на факультет обліку і аудиту.