» » 11 листопада 2015 року відбулася творча зустріч із Богданом Мельничуком

11 листопада 2015 року відбулася творча зустріч із Богданом Мельничуком

Дата: 12-11-2015, 15:02 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У Тернопільському національному економічному університеті 11 листопада 2015 року відбулася творча зустріч із відомим Тернопільським письменником, журналістом, редактором і краєзнавцем, заслуженим діячем мистецтв України, членом Національної спілки письменників України, переможцем низки престижних літературних конкурсів Богданом Мельничуком. Богдан Іванович розповів про свої мистецькі доробки, напрацювання, прочитав декілька поетичних творів, згадав про титанічну працю над Тернопільським енциклопедичним словником у 4-ох томах, енциклопедією міст і сіл у трьох томах, відкриття нових талантів у прекрасному часописі «Літературний Тернопіль», а також трішки привідкрив нам таємницю мистецтва створення літературного твору.
Теплі слова привітання сказали для Богдана Мельничука голова Тернопільського міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, знаний у нашому краї лікар та письменниця Дарія Чубата і відомий журналіст та письменниця Валентина Семеняк.
Не обійшлося свято і без пісень на слова Богдана Івановича, які подарували для усіх присутніх у виставковій залі ТНЕУ знана тернопільська співачка Ярослава Декалюк, тернопільський композитор і виконавець Василь Дунець, а також виконавці Тернопільського національного економічного університету Владислав Вальків та Тетяна Шарган.
Вервечка добрих справ, зроблених Б. Мельничуком, нескінченна. Це дійсно людина від Бога. Завжди у творчому пошуку, творчому горінні. Нехай же і надалі творчий запал та енергія перебуває з Богданом Івановичем, а число поціновувачів його таланту зростає в геометричній прогресії.