» » Студенти та викладачі факультету банківського бізнесу відвідали сеанс нової кінострічки «Спектр»

Студенти та викладачі факультету банківського бізнесу відвідали сеанс нової кінострічки «Спектр»

Дата: 11-11-2015, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 10 листопада 2015 року дружня сім’я факультету банківського бізнесу відвідала двадцять четвертий фільм із серії фільмів про англійського агента Джеймса Бонда – «007 Спектр». Викладачі, зокрема, завідувач кафедри банківської справи, доктор економічних наук, професор Олександр Валерійович Дзюблюк, старший викладач Віталій Ярославович Рудан, кандидати економічних наук, доценти Галина Михайлівна Забчук та Ярослав Іванович Чайковський з радістю підтримали таку ідею. 

Роль Бонда четвертий раз виконав Деніел Крейг. Картина вийшла у світовий прокат 26 жовтня 2015 у Великій Британії. Цікаво зазначити, що прем’єрний показ вже отримав схвальні відгуки королівської родини, оскільки герцог і герцогиня Кембриджські Вільям і Кейт, а також принц Гаррі побували на прем'єрі нового фільму, що відбулася в лондонському Альберт-холі. В український широкий прокат фільм вийшов 5 листопада 2015 року. Сюжет фільму включає зашифроване послання з невідомого джерела, яке приводить Джеймса Бонда до зловісної організації «СПЕКТР». Крізь шари брехні Бонд повинен докопатися до жахливої ??правди, щоб розкрити «СПЕКТР» і захистити те, що йому дороге. Дія фільму відбувається в Лондоні, Мехіко, Римі, Марокко: в Танжері і Ерфуді, а також в Австрії (Зельдені, Обертілліахі і Альтаусзее). 

Студенти та викладачі захопливо стежили за усіма драматичними перепитіями упродовж фільму. Після закінчення сеансу присутні залишилися зачарованими довершеністю сюжету однієї з перлин світового кінематографу.