» » Науковий семінар «Управління фінансовими потоками страховика: прагматика та проблематика в сучасних умовах»

Науковий семінар «Управління фінансовими потоками страховика: прагматика та проблематика в сучасних умовах»

Дата: 11-11-2015, 15:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З ініціативи студентів факультету фінансів 11 листопада 2015 року було проведено науковий семінар на тему: «Управління фінансовими потоками страховика: прагматика та проблематика в сучасних умовах».
Доцент кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування Спасів Наталія Ярославівна розпочала науковий семінар із актуалізації проблематики страхового менеджменту та детермінант його розвитку в контексті управління фінансовими потоками страховика. Студентами групи ФМОм-12 було підготовлено низку доповідей, які стосувались проблем управління страховими резервами, ефективного формування власного капіталу страхових компаній, розподілу їх фінансових ресурсів, оподаткування страхової діяльності в Україні, тощо.
Дискусія була жвавою: студенти активно висловлювали власні міркування, демонстрували критичне та творче мислення, що стимулювало диспут. Активну участь в обговоренні питань в межах проблематики наукового семінару взяли усі студенти групи ФМОм-12. Найбільш ініціативними були: Войцешин В.П., Левицький В.І., Луцишин С.П., Шуклінов Р.А., Лукіша П.С., Ваврик С.Р., Калугіна Л.О., Вознюк О.П., Васютич О.Г., Матвіїв Д.О., Керничний А.Я., Герасимчук В.В., Наконечний А.В.
На завершення наукового семінару к.е.н., доц. Спасів Н.Я., побажала учасникам  та присутнім натхнення до нових наукових досліджень та подякувала за жвавий диспут, висловивши сподівання щодо імплементації анонсованих пропозицій в практику страхового менеджменту в Україні.