» » Навчаємо фінансової грамотності через пізнавальну гру

Навчаємо фінансової грамотності через пізнавальну гру

Дата: 10-11-2015, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У рамках проведення тижня фінансової грамотності студенти магістерської програми «Управління фінансами домогосподарств» та першокурсники факультету фінансів провели зустріч із студентами коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ.
Наймолодші студенти проявили себе не лише в ролі глядачів, а й активних учасників заходу. Зокрема вони залюбки відповідали на різноманітні запитання, дискутували, а також взяли участь у пізнавально-розважальній грі, котру їм підготували старшокурсники.
Разом із своїми студентами до коледжу завітали й керівник магістерської програми «Управління фінансами домогосподарств», д.е.н., професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Кізима Тетяна Олексіївна, доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Коваль Світлана Любомирівна, а також декан факультету фінансів Кізима Андрій Ярославович, який зазначив, такі заходи не лише розважальні, а й мають на меті навчити фінансової грамотності студентів, а також  допомогти молодим людям почувати себе впевненішими у сучасному інформаційному світі.