» » З ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина - стажування у Німеччині молодих спеціалістів

З ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина - стажування у Німеччині молодих спеціалістів

Дата: 10-11-2015, 14:21 | Автор:

    Велике значення у сучасному економічному розвитку нашої країни має можливість працевлаштування молоді. Основною причиною низької конкуренції молоді на ринку праці є брак практичних знань, відсутність необхідної кваліфікації і трудових навичок. Завдяки плідній співпраці ТНЕУ та Асоціації зі співробітництва в галузі екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі (АПОЛЛО) (м. Берлін, Німеччина) цьогоріч вперше студенти 5-курсники ТНЕУ мають чудову можливість пройти стажування за кордоном. Крім роботи і мовної практики стажисти вивчають нові технології ведення сільського господарства, знайомляться з культурою іншої країни, з методами ведення бізнесу, а також із потенційними роботодавцями.
    Додаткові зобов’язання бере на себе приймаюча сторона, а саме: надає безплатну візову підтримку, страхівку, проживання, переліт у Німеччину та назад. Окрім того виплачується щомісячна стипендія. По закінченні стажування видається сертифікат.
    Така співпраця надає прекрасні можливості для набуття практичного досвіду на сільськогосподарських підприємствах Німеччини та дозволить брати активну участь у поточних проектах, навчальних семінарах, тренінгах, а в результаті допоможе молодим людям правильно розпочати свою трудову діяльність, сприятиме їх успішному просуванню на  шляху гідної праці в Україні.
 
Додаткову інформацію розміщено у додатку:
 
 
 

 
                                                                 Автор – Сохацька Т.В., керівник сектору міжнародної мобільності ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина