» » Інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

Інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

Дата: 9-11-2015, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи студентів факультету фінансів 5 листопада 2015 р. практичне заняття у групі ФМО-31 з предмету «Страхування» на тему: «Особисте страхування» було проведено у формі інтулектуальної гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?».
                    
Доцент кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ – Тетяна Валеріївна Письменна розпочала захід з привітання та ознайомлення студентів  із правилами гри, у відповідності до котрих командам учасників надавалася можливість дати відповідь на питання, обговорення якого відбувалося упродовж встановленого часу. Питання стосувалися специфіки ризиків у особистому страхуванні та можливостей їх страхування; впливу держави на розвиток ринку особистого страхування; стану усіх сегментів ринку особистого страхування – страхування життя, медичного страхування та страхування від нещасних випадків; позитивних та негативних аспектів запровадженння обов’язкового медичного страхування в Україні у 2017 році; необхідності розробки страховиками страхових продуктів що передбачають страховий захист життя й здоров’я волонтерів та військовослужбовців на період їх перебування у зоні АТО.
 
Керівник курсу «Страхування», доцент кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ Наталія Ігорівна Налукова, підбиваючи підсумки інтелектуальної битви, відзначила що у ході гри учасники дискутували у невимушеній формі, на поставлені проблемні питання щодо теорії і практики у сфері особистого страхування давали ґрунтовні відповіді та  отримали не лише знання, але й новий досвід, гарний настрій та позитивні емоції.