» » Щорічний методичний тур від Cambridge English

Щорічний методичний тур від Cambridge English

Дата: 6-11-2015, 16:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Видавництво Кембриджського університету (Cambridge University Press), Екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment) та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст запрошують на щорічний осінній методичний тур Real-life teaching learning and assessment.
                                               
Цього року семінари відбуватимуться у таких містах: 16.11.2015 – Полтава, 17.11.2015 – Запоріжжя, 19.11.2015 – Тернопіль, 20.11.2015 – Львів.
 
Доповідачами на семінарі будуть Olha Madylus (Cambridge University Press), Gillian Horton Krueger (Cambridge English Language Assessment) та команда Cambridge English в Україні – Любов Залюбовська та Дарина Сіжук.
 
Під час семінару гості матимуть можливість переглянути виставку навчальних та екзаменаційних матеріалів від видавництва Кембриджського університету, організовану офіційним дистриб’ютором видавництва в Україні компанією Лінгвіст, та партнерами в Запоріжжі – Мовним центром Поліглот та Лінгвоцентром Єврокнига,  а також поспілкуватися з представниками екзаменаційних центрів Cambridge English.
 
Всі учасники семінару гарантовано отримають сертифікати та гарний настрій!
 
Додаткову інформацію стосовно семінарів можна дізнатися за посиланням: http://linguist.ua/wp-content/uploads/2015/11/linguist.ua_november-tour-2015.pdf