» » МІЛЬЙОН СЕРДЕЦЬ – ОДНЕ БИТТЯ, МІЖНАРОДНИЙ – ЦЕ СІМ’Я!!!

МІЛЬЙОН СЕРДЕЦЬ – ОДНЕ БИТТЯ, МІЖНАРОДНИЙ – ЦЕ СІМ’Я!!!

Дата: 6-11-2015, 14:37 | Автор:

 
   Відпочинок у горах завжди асоціюється з літом, а як же осінь? Восени в Карпатах панує та невловима ніжна атмосфера затишшя і спокою, і тільки зараз гірські пейзажі вражають своєю красою і загадковістю. Лише в горах ви зможете вдихнути на повні груди і забути про осінню депресію, і саме тут можна розслабитися по-справжньому.
 Протягом трьох днів студенти Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина насолоджувалися золотою осінню в Карпатах, у с.Яблуниця Яремчанського району Івано-Франківської обласні.
  Програма поїздки була надзвичайно насичена, студенти знаходилися під враженнями від мальовничих місцевих краєвидів та вершин Говерли та Петрас.
   Дорога в Карпати пролетіла під веселі співи студентів старших курсів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина та акомпанемент заступника директора інституту ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Богдана Адамовича Камінського. 
Приїхавши, кожен із радістю вдихнув перші свіжі ковтки карпатського цілющого повітря, а згодом старшокурсники розпочали підготовку вечірнього свята для студентів 1 курсу. Після довгої ночі веселощів міжнародники поспішили до Буковелю, де мали змогу зробити цікаві фотосесії, піднятися на підйомнику в гори та просто прогулятись.
   Після повернення всі дружньо пообідали та мали час для відпочинку. Тільки почало смеркати як студенти перевдягнулись для костюмованої вечірки з нагоди святкування "Halloween”, де усі могли взяти участь у розважальних конкурсах та спробувати пунш «міжнародника». У той час коли наші улюблені першачки танцювали та фотографувались, старшокурсники підготували величезну ватру біля якої всі грілись та згодом перестрибували через неї.
    Із сходом сонця всі розійшлися по своїх кімнатах, щоб набратись сил для останнього дня подорожі у м.Яремче. Хоча усі були стомлені, проте в один голос висловлювали бажання залишитися ще б на 1-2 дні.
Дорогою до рідного усім вже Тернополя спали немов немовлята.
 
    Ще раз хочемо подякувати нашій найкращій адміністрації Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Богдана Дмитровича  Гаврилишина за можливість відвідати українську казку під назвою «Карпати» та висловити подяку студентам старших курсів ННІМЕВ за їхню участь і підтримку. 
 
Автори:
Заступник студентського директора ННІМЕВ Круцько Віталій Т-41
Голова Університетської Ради Студентів Цаль Наталія МЕЄЕ-41
Рибник Олександр МІ-41
Хорнат Андрій МАУБ-41
 
Фотозвіт: