» » Студенти ФББ зустрілися із письменницею Іриною Мацко

Студенти ФББ зустрілися із письменницею Іриною Мацко

Дата: 5-11-2015, 13:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього листопада 2015 року студенти першого курсу факультету банківського бізнесу зустрілися із відомою тернопільською письменницею Іриною Мацко. На зустрічі були присутні студенти груп ФБС-11 та ФБС-12, а також куратори першого курсу доценти Стечишин Тетяна Богданівна та Левченко Роксолана Володимирівна.
 
Ірина Мацко презентувала свою нещодавно видану книгу «Шпинат для мізків». У даній збірці новел, зосереджена величезна концентрація позитиву, роздумів, порівнянь та життєвої мудрості. Як відзначила, Ірина Мацко, кожен має змогу отримати та засвоїти лише необхідну «порцію» корисних і поживних думок. Авторка, зачитала декілька новел зі збірки, кожна з яких в процесі жвавого обговорення торкнулася кожного з нас і допомогла зрозуміти глибину своїх думок. Ця книга закликає нас пам’ятати про необхідність пізнання самого себе, про правильний вибір свого шляху, про часточки щастя у повсякденному житті, про вміння радіти кожній прожитій хвилині. Усі залишилися надзвичайно задоволені цією зустріччю, кожен задумався не тільки над своїми вчинками, а й над змістом свого життям.
 
Бажаємо Ірині Мацко нових творчих звершень, реалізації усіх життєвих задумів, невичерпної енергії і з нетерпінням чекаємо нових видань!