» » ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина продовжує співпрацю з німецькими партнерами

ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина продовжує співпрацю з німецькими партнерами

Дата: 5-11-2015, 13:00 | Автор:

      Розвиток двосторонніх та багатосторонніх міжнародних зв’язків, освітніх та наукових проектів відноситься до пріоритетних завдань Тернопільського національного економічного університету. У системі міжнародних зв’язків важливе місце займає організація виробничого стажування та практики студентів за кордоном, саме таку можливість надає студентам ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина  та усім студентам ТНЕУ співпраця з Асоціацією зі співробітництва в галузі екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі (АПОЛЛО).
          Варто зазначити, що представники АПОЛЛО з великою відповідальністю відносяться до вибору майбутніх партнерів, наслідком чого є те, що договори про співпрацю укладаються виключно на рік часу. Адже не варто співпрацювати із тими, хто неефективно реалізовує свої можливості та програму співпраці. Лише переконавшись у надійності партнера АПОЛЛО пропонує продовження співпраці. Звичайно, перший рік співпраці між ТНЕУ та АПОЛЛО поклав значний тягар обов’язків та відповідальності на ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина. Але інститут успішно справився зі своїми завданнями та обов’язками, наслідком чого стало підписання 23 жовтня 2015 року  черговий раз договору про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Асоціацією зі співробітництва в галузі екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі (АПОЛЛО). 
Завдяки такій співпраці студенти нашого університету неодноразово зможуть проходити стажування на провідних сільськогосподарських підприємствах Німеччини та отримати навички та знання в різних сферах аграрного бізнесу, вивчати сучасні технології виробництва та підвищували свою мовну компетенцію.
         Результатом підписання договору стало і проведення 1 етапу конкурсного відбору  на  виробниче стажування  у фермерських господарствах Німеччини студентів ТНЕУ. 
У конкурсному відборі цьогоріч взяли участь 14 студентів ТНЕУ, з них  3 студентів допущено до участі у 2 етапі  відбору, а 1 зарахований до резерву. А саме:

 

 

 

 

     

       

  Вітаємо студентів, які успішно пройшли перший тур відбору та бажаємо їм успіхів у другому етапі відбору на стажування

Фотозвіт: