» » Зустріч студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина з представником ІТ-компанії «Yaware»

Зустріч студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина з представником ІТ-компанії «Yaware»

Дата: 4-11-2015, 12:27 | Автор:

 
                                                                      «Час не любить коли його вбивають»
                                                                                                                  Л. Керолл
    Цінний той працівник, який знає свою справу, вміє досягати поставлених цілей та правильно організовувати свій час і робочий день. Адже такий ресурс як час коштує дорого. Вже сьогодні для оптимізації діяльності рядового співробітника застосовується цілий набір різних програмних інструментів. В Тернополі ІТ-компанія «Yaware» є розробником програмного забезпечення, яке веде облік робочого часу працівників і аналізує ефективність роботи за комп’ютером.
   За підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Крисоватого А.І., Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин імені Б.Д.Гаврилишина спільно з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ та IT-компанією «Yaware» провів презентацію «Перспективи роботи в IТ-сфері».
   НR-менеджер компанії «Yaware» Леся Чернець презентувала студентам напрями діяльності компанії, ознайомила з програмами обліку і контролю робочого часу. Було зазначено, що такі продукти існують давно, але зараз попит на них помітно підвищився.
   В ході зустрічі студентам ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина було представлено вакантні робочі місця, а саме вакансії інтернет-маркетолога та менеджера з продажу. Студенти могли оцінити свої можливості, поспілкувавшись з майбутнім роботодавцем, дізнатися про специфіку та умови праці, базові вимоги до потенційних працівників в компанії «Yaware».
  Презентація отримала позитивні відгуки студентів, а НR-менеджер компанії «Yaware», Леся Чернець побажала співпрацювати з активними людьми, які зібрались на презентації, і висловила сподівання, що наші студенти згодом стануть її співробітниками.
 
Презентація:
Фотозвіт: