» » Упродовж 2-6 листопада в ТНЕУ буде проходити тиждень фінансової грамотності

Упродовж 2-6 листопада в ТНЕУ буде проходити тиждень фінансової грамотності

Дата: 4-11-2015, 12:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На початку листопада кожного року в Україні проходить тиждень фінансової грамотності. Його мета – заохотити громадян до участі в ефективному управлінні власним бюджетом, прийнятті зважених фінансових рішень відповідно до життєвих обставин.
 
Кафедра фінансів ім. С.І. Юрія традиційно долучається до цієї події, а також пропонує такий комплекс заходів, покликаних підвищити рівень фінансової грамотності та забезпечити особисту фінансову безпеку громадян.
 
2 листопада,18-00 год., ауд. 1420 ТНЕУ – перегляд фільму «Вовк з Волл-стріт»
 
Фільм розповідає про кримінальне минуле фінансиста Джордана Белфорта. Це історія падіння людини на саме дно і його відродження з метою показати, звідки береться успіх.
 
3 листопада, 15-00 год., наукова бібліотека ТНЕУ – конкурс «Битва стартапів»
 
На цьому заході студенти першого курсу факультету фінансів та факультету банківського бізнесу презентуватимуть власні бізнес-проекти.
 
4 листопада, 9-35 год., ауд. 1210 ТНЕУ – гра «Брейн-ринг»
 
Брейн-ринг – це гра у відповіді на питання між двома і більше командами. Однак, у нас вона ще й цікава, весела, захоплююча!
 
5 листопада, 10-00 год. та 12-00 год. – публічне звітування в Тернопільській обласній державній адміністрації
 
Студенти та викладачі відвідують публічне звітування Департаменту агропромислового розвитку та Департаменту інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.
 
6 листопада, 10-00 год. – екскурсія у ТОВ «ОВБ Алфінанц Україна»
 
Студенти та викладачі ознайомляться із стилем та методами роботи незалежних фінансових радників у ТОВ «OBБ Алфінанц Україна».
 
З найкращими побажаннями бути фінансово грамотними, колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія!