Зі студентської пошти

Дата: 3-10-2011, 14:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


Пише вам студент групи МУНІД-31 Нечипорук Юрій з чудового міста Алкмар, що в Нідерландах. Моєю мрією було навчатися закордоном, а особливо в Нідерландах. І ось я тут. Навчаюсь в університеті  Іnholland лише місяць і можу з упевненістю сказати, що навчальний процес мені тут подобається. 
Відносини між студентом та викладачем дуже відкриті. Ти можеш запитати у викладача все, що тебе цікавить, і завжди отримаєш вичерпну відповідь. Рівень викладання  надзвичайно високий. Під час лекції викладач може захопити студента так, що він не хоче, щоб пара закінчилася, що не є типовим для молодих людей. Також незвичайним є те, що серед пари викладач може зробити перерву 10-15 хвилин. 
Також в програму нашого навчання входить робота над проектом. Суть цього проекту в тому, що нам дається реальна компанія, що знаходиться на межі банкрутства. Наше завдання – визначити всі проблеми цього підприємства, детально охарактеризувати та знайти шляхи їх вирішення. Загалом, навчальний процес дуже насичений різними видами завдань та міні-проектами.
Живу я у студентському гуртожитку Westerlicht, що розташований у парку. Також в цьому гуртожитку проживають і інші студенти з таких країн, як Канада, Іспанія, Латвія, Польща, Франція, Фінляндія. Жити в одному гуртожитку з цими студентами – хороша можливість вивчити їхню культуру і знайти нових друзів. Тому кожної п’ ятниці ми влаштовуємо національний вечір, щоб краще познайомитися з культурою кожної країни.
Щодо дозвілля , то тут його вдосталь. Я відвідав Амстердам,   Північне море. Плануємо відвідати Францію, Бельгію, Данію. Ми постійно збираємося всією групою закордонних студентів і подорожуємо сусідніми містами. Ми відвідали  місто Берген, що знаходиться недалеко від Алкмару , де відбувався музичний фестиваль у таких жанрах, як блюз, джаз, кантрі. Це був чудовий фестиваль, де ми отримали велику кількість позитивних емоцій та незабутніх вражень. 
Хочу сказати, що дуже радий, що навчаюся в Нідерландах, і тому я хотів би подякувати університету та рідному факультету за таку можливість. 
Передаю великий привіт деканату та групі.
  
З найкращими побажаннями 
студент групи МУНІД-31
Україно-нідерландського факультету
економіки та менеджменту
Нечипорук Юрій