» » Відбулася подорож до мальовничих в осінню пору Карпат

Відбулася подорож до мальовничих в осінню пору Карпат

Дата: 20-10-2015, 15:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Під керівництвом куратора групи Квасниці Оксани Василівни та методиста факультету фінансів Коваленко Тетяни Василівни студенти групи ФФ-33побували у Карпатах, які є ще мальовничішими й захоплюючими в осінню пору. Студенти подолали багато кілометрів, щоб нарешті насолодитися прекрасними краєвидами. 

 

Подорож розпочалася із святого місця – Манявського скиту – гірського монастиря з багатою історією, а також Блаженного каменя. Далі молодь зачарував своєю неймовірною красою Манявський водоспад, який розташований в каньйоні – де з висоти гранітних стін невпинною течією бурхливо розливався каскад водоспадів.

 

Наступного дня юнаки й дівчата разом з наставника піднялися на Говерлу – найвищу точку України.

 

Час летів напрочуд швидко. Після цікавих мандрівок Карпатами студенти в дружньому колі готували шашлик, варили козацький куліш і цілий казан картоплі з овочами!

 

В останній день молодь побувала у гірськолижному комплексі Буковель, який дарує розваги не тільки взимку, а й восени радує багатством природи, чистим повітрям і веселим настроєм. Піднімаючись на канатній дорозі в гори, гуляючи біля кришталевого озера, студенти отримали незабутні враження і гарні спогади. По дорозі додому, в м. Яремче, майбутні фінансисти придбали сувеніри.

 

Щасливі та задоволені студенти зробили висновок: «Дружба це велика сила. І разом ми здолаємо будь-які вершини. Ця мандрівка додала нам запалу не зупинятися на досягнутому і рухатися вперед до нових відкриттів».