» » Восьма міжнародна конференція IEEE: «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка та застосування» (IDAACS 2015)

Восьма міжнародна конференція IEEE: «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка та застосування» (IDAACS 2015)

Дата: 19-10-2015, 14:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив Науково-дослідного інституту інтелектуальних комп’ютерних систем (НДІ ІКС)  Тернопільського національного економічного університету 24-26 вересня 2015 року організував та успішно провів у м. Варшава (Республіка Польща) VIІІ Міжнародну IEEE науково-технічну конференцію IDAACS’15 «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка та застосування». 

 

Захід організовано спільно з інститутом радіоелектроніки та інформаційних технологій і факультетом математики та інформаційних наук Варшавського технологічного університету (Warsaw University of Technology). Керівник конференції від української сторони – завідувач кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління, науковий керівник НДІ ІКС, проф. Анатолій Саченко. Керівник конференції від польської сторони – заступник директора інституту радіоелектроніки та інформаційних технологій Варшавського технологічного університету, проф. Вієслав Вінецкі (Wieslaw Winiecki).

 

У конференції взяли участь понад 150 осіб з 24 країн. За підсумками роботи учасників заходу видано збірник матеріалів, надрукований у двох томах, де загалом зібрано 181 статтю загальним обсягом понад 1000 сторінок. Матеріали конференції будуть включені в IEEE Xplore Digital Library і наукометричну базу Scopus (передбачається також  доповіді конференції направити в Web of Science). Детальнішу інформацію про доповіді та учасників конференції можна дізнатися на офіційному сайті конференції: http://www.idaacs.net

 

На церемонії закриття конференції проф. Григорій Стаматеску (Grigore Stamatescu) презентував місце проведення наступної ІХ конференції IDAACS у вересні 2017 року, а саме на базі Факультету автоматизованого управління та комп’ютерних наук Політехнічного університету Бухаресту (Румунія).