» » Тренінг «Сучасні банківські технології для студентства у ХХІ столітті»

Тренінг «Сучасні банківські технології для студентства у ХХІ столітті»

Дата: 19-10-2015, 12:24 | Автор:

     

    13 жовтня 2015 року міжнародний тренінг-центр за підтримки директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина І.М. Таранова та у співпраці з «Райффайзен Банком Аваль» провів тренінг на тему: «Сучасні банківські технології для студентства у ХХІ столітті». Мета тренінгу полягала в актуалізації для студентів знань із отримання банківських послуг, виявленні проблем пов’язаних із шахрайством із платіжними картками та шляхів протидії йому в сучасних умовах, ознайомлення студентів із роботою системи «Райффайзен On-line».

   У тренінгу взяли участь студенти молодших курсів Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ,головний менеджер зовнішніх продажів Тернопільської області «Райффайзен Банку Аваль» Василь Богданович Саланський та представники міжнародного тренінг-центру ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

    В ході тренінгу були обговорено можливості отримання інформації за допомогою мобільного телефону, електронної поштової скриньки, а також звичайного телефону про:

  • стан свого рахунку;
  • проведення операції по рахунку;
  • заблоковані та доступні до використання кошти;
  • можливості оперативно дізнаватися про курси валют.

    Також мова йшла про тарифи пакетів послуг та їх переваги для користувачів.

    На завершення тренінгу студенти могли отримати відповіді стосовно проблемних питань із якими вони стикалися під час отримання банківських сервісів та висловили свої побажання щодо подальшої участі в подібних тренінгах.

    Заходи такого типу є надзвичайно корисними та потрібними для студентів,  адже саме у зв’язках науки із сферою виробництва та послуг полягає підготовка висококваліфікованих фахівців, які здатні конкурувати на ринку праці. Даний тренінг викликав значний інтерес у студентства, тому у додатку розміщена презентація для студентів, які не мали можливості відвідати даний захід.

 

Презентація: prezentaciya-r-b-aval.rar
Завантажити


Фотозвіт