» » Зустріч ректора зі студентським активом ТНЕУ

Зустріч ректора зі студентським активом ТНЕУ

Дата: 16-10-2015, 16:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 жовтня ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий зустрівся з студентським активом вищого навчального закладу. Молоді люди обговорили ряд проблем, що стосуються навчального процесу, стипендіального забезпечення, проживання у гуртожитках, проведення фестивалю «Студентська ліра – 2015». 

 

Звертаючись до студентів, ректор зазначив: «Ваша активність є запорукою поступу університету. Мені дуже приємно, що активізувалася робота студентського парламенту й на засіданнях Вченої  ради студенти беруть активну участь в управлінні вищим навчальним закладом.» Юнаки та дівчата мали можливість звернутися до ректора й вирішити проблеми, які їх турбують.

 

Студенти звернулися з проханням включити опалення у гуртожитках, переглянути положення щодо проведення «Студентської ліри – 2015», а також здачі КПІЗу в електронному вигляді. Андрій Ігорович запросив студентських деканів на зустріч у вівторок, 20 жовтня, щоб разом обговорити питання ролі студентського самоврядування в життєдіяльності факультетів ТНЕУ.

 

Також ректор звернув увагу на те, що у передвиборчий період важливо не зрадити собі, своїм переконанням й не розгубитися у вирі інформаційної політики: «Ви наділені правом вибору, а тому кожен особисто несе відповідальність за своє рішення. Ми не показуємо дорогу куди йти, а вчимо Вас впевнено крокувати за покликом власного серця».