» » У ТНЕУ відзначили День захисника України

У ТНЕУ відзначили День захисника України

Дата: 15-10-2015, 15:49 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Нещодавно вся Україна відзначила День захисника України, День українського козацтва, 73-річницю створення УПА, що святкують 14 жовтня на християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Тернопільський національний економічний університет також долучився до святкування цього знаменного дня. 

 

Окремі номери фестивалю-конкурсу «Студентська ліра -2015», а саме: «Герої не вмирають!» та «Україна незнищенна!», приурочені Дню захисника України. У фойє університету відбулася демонстрація музичного фільму «Новітнім героям України присвячується», вийшов друком другий номер літературно-музичного альманаху університету «Мистецька хвиля», присвяченого новітнім Героям України.

 

Також з нагоди відзначення Дня захисника України студенти університету взяли участь у прибиранні могил січових стрільців та воїнів УПА на Микулинецькому кладовищі, а творчі колективи та окремі виконавці університету взяли участь у святковому концерті на Театральному майдані міста.

 

З нагоди свята працівники відділу гуманітарної освіти та виховання підготували тематичний стенд «Покрова Пресвятої Богородиці».

 

Будьмо гідними дітьми неньки України, стіймо завжди на сторожі її світлого майбутнього!