» » Колектив юридичного факультету святкував професійне свято

Колектив юридичного факультету святкував професійне свято

Дата: 12-10-2015, 11:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 8 жовтня 2015 року на юридичному факультеті відбулося святкування одразу двох свят. Одне з них – це професійне свято – День юриста. Другим, не менш особливим та хвилюючим, була посвята у студенти першокурсників.

 

Програму посвяти у студенти розробили старшокурсниками юридичного факультету. Це були різноманітні квести, які стали ключем у новий світ – світ студентства. Окрім вручення студентських квитків і залікових книжок, студентам були вручені нагрудні знаки з гербом факультету. Для кожної групи були підготовлені цікаві подарунки від кураторів.

 

Святкова програма до Дня юриста відбувалась у актовій залі Тернопільського національного економічного університету. З нагоди святкування були нагороджені викладачі та студенти факультету. Подарунки від ректора ТНЕУ отримали: Фаранюк Михайло Ярославович, Цимбалістий Тарас Олегович, Гірняк Андрій Несторович, Ухач Василь Зіновійович, Коваль Оксана Євгенівна, Королик Ольга, Мудрак Роман, Іванюк Вікторія, Яворська Наталія, Глуха Тетяна; нагороди від міського голови – Ліщинська Наталія Мирославівна, Труфанова Людмила Михайлівна, Рогатинська Ніна Зіновіївна, Скакун Тетяна, Сень Зоряна, Федун Юрій, Білецький Андрій; від керівника управління юстиції – Росоляк Оксана Богданівна, Гнатів Оксана Богданівна, Яремко Оксана Михайлівна, Колесніков Андрій Павлович, Джерелейко Інна, Глушко Віталій, Стрілецький Микола, Лесьна Наталія.

 

Для усіх присутніх лунали привітання від творчих колективів ТНЕУ, студентів юридичного факультету, квартету «Міледі» та наймолодшої учасниці концерту Лізи Абакумової-Бліхар.