Вітаємо з перемогою!

Дата: 4-10-2011, 12:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


Студент факультету міжнародного бізнесу та менеджменту Тернопільського національного економічного університету Назар Косюк виборов два призові місця на Кубку світу з бальних танців, що проходив протягом 26-27 вересня 2011 року в Швейцарії в місті Цюрих. 
Змагання відбулися під егідою Аматорської Ліги WDC. 

Турнір "Swiss Open - 2011" проходив в готелі Mö venpick Hotel Zü rich-Regensdorf, в рамках програми також відбувся Кубок Світу з європейської програмі серед Любителів. 

– Надзвичайно красивий зал, досить великий майданчик, зручні роздягальні, гостинні швейцарці, веселий і досвідчений ведучий – все створювало приголомшливу атмосферу свята, а підтримка глядачів дуже допомагала танцювати і додавала сил. Крім того, на вулиці була чудова літня погода - 25-26 градусів тепла, – розповідає Назар.

Своїм приголомшливим шоу порадували глядачів Чемпіони Світу з латиноамериканської програми серед Професіоналів Ріккардо Коккі і Юлія Загоруйченко. Вони станцювали всі п'ять танців, змінюючи костюми перед кожним номером. Зал аплодував цим видатним танцюристам стоячи. 

Усіх фіналістів чекав приємний грошовий приз і справжній швейцарський шоколад, що було дуже приємно для конкурсантів.
Пара Юлія Полигач та Назар Косюк здобула два призові місця – друге з європейських танців та третє місце з латиноамериканської програми.

Слід зазначити, що це далеко не перша нагорода цього року. Призові місця вони здобували на чемпіонатах у Франції, Голландії та Італії. 

Щиро вітаємо Назара та Юлію  з перемогою та бажаємо подальших успіхів та незабутніх виступів!