» » Враження студентів групи УПЕП-41 від подорожі мальовничими Карпатами

Враження студентів групи УПЕП-41 від подорожі мальовничими Карпатами

Дата: 12-10-2015, 12:07 | Автор: Студенти групи УПЕП-41 Катерина Мельник, Вікторія Плюта

 Нічний пасажирський потяг «Київ-Рахів»  не був готовий до такого напливу студентів та ще й з такими величезними сумками. На ранок ми всі дружно прибули в селище Ворохта та поселилися в будиночку на пагорбі з чудовим краєвидом.

 

Першого дня ми знайомилися з мальовничою Ворохтою: гуляли, відвідали старовинні мости, дихали свіжим повітрям, спілкувалися із місцевим населенням, представники якого розповідали про магічну природу місцевості, її   вплив на духовний світ мешканців.  Все було б чудово, якби на зворотному шляху нас не застав рясний дощ. Всі були мокрі, але щасливі. Ввечері ми згуртувалися навколо вогнища готувати вечерю. Святкували, їли шашлик, грали на гітарі та  співали, з нетерпінням чекаючи наступного дня, який обіцяв багато цікавого.

 

Вранці по нас приїхав автобус і ми поїхали у подорож. Перша зупинка – водоспад Гук. Безліч фото, нових вражень, а також сувенірів. Бажаючі спускалися канатною дорогою. Далі нас зустрів Буковель. Не зважаючи на прохолодну погоду  і вітер, ми піднялися на гору. Намагалися побачити Говерлу, проте густі хмари стали на заваді. Доволі нагулявшись, ми спустилися погрітися та попити смачного карпатського чаю. Біля автобуса підкріпилися канапками і пряниками. Дорогою додому ми співали і слухали цікаві історії про карпатське буття, які розповідав нам водій-екскурсовод Юрій Петрович. Ввечері ми знову зібралися навколо вогнища. Тепла атмосфера, душевні пісні та враження кожного залишаться у наших серцях надовго.

 

Третього дня ніхто не хотів їхати додому. Ми спакували валізи і знову забігли великою групою у свій вагон. Пасажирам не важко було здогадатися, куди і звідки ми їдемо, адже цікаві розповіді та веселі пісні під гітару не залишали їх осторонь.

 

Бажаємо кожній групі зібратися у цікаву подорож карпатськими краєвидами.