» » Відгуки учасників Першого науково-практичного симпозіуму «Норвезько-Українське співробітництво: здобутки та перспективи у сфері освіти і досліджень»

Відгуки учасників Першого науково-практичного симпозіуму «Норвезько-Українське співробітництво: здобутки та перспективи у сфері освіти і досліджень»

Дата: 23-09-2015, 14:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У роботі Першого науково-практичного симпозіуму «Норвезько-Українське співробітництво: здобутки та перспективи у сфері освіти і досліджень», ідея якого належить Тернопільському національному економічному університеті, прийняла участь делегація Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, яка є парнером проекту «Україна-Норвегія» з 2014 р., у складі заступника начальника академії, доктора технічних наук, професора Д.М.Обідіна та декана факультету менеджменту, кандидата технічних наук, доцента А.В.Залевського.

 

Делегацію академії глибоко та приємно вразили гостинність та щирість Тернопільського національного економічного університету, урочистіть та святковість події, високий рівень організації симпозіуму, дружня та ділова атмосфера його проведення, які забезпечили результативність та ефективність спільної роботи учасників семінару – партнерів проекту «Україна-Норвегія».

 

Як ми пересвідчились, головним натхненником та організатором – модератором не тільки симпозіуму, а й усього цього прекрасного дійства виступив, як на нашу думку, високоавторитетний та безаперечний лідер Тернопільського національного економічного університету, його ректор, Заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, професор А.І. Крисоватий.

 

Стосовно змістовної частини програми симпозіуму, то вона, за нашим твердим переконанням, може слугувати в якості своєрідного еталону для розробки програм наступних науково-практичних симпозіумів, присвячених Норвезько-Українському співробітництву, які плануватимуться та організовуватимуться в майбутньому ВНЗ-партнерами проекту «Україна-Норвегія». Єдиним побажанням є необхідність ознайомлення учасників з програмою симпозіуму зазаделегідь, до початку його проведення.

 

Плідна співпраця учасників Першого науково-практичного симпозіуму «Норвезько-Українське співробітництво: здобутки та перспективи у сфері освіти і досліджень» у Тернопільському національному економічному університеті стала для нас корисною та цінною в плані обміну досвідом і здобутками в реалізації завдань проекту «Україна-Норвегія», обговорення шляхів та перспектив розвитку та поглиблення співпраці між університетами в науково-освітній сфері. 

Зокрема, цікавими, як на наш погляд, виявились ідеї учасників симпозіуму стосовно створення Клубів учасників проекту,  Електронних баз данних та Асоціації випускників проекту; акцентування уваги на новому, актуальному та вкрай необхідному напрямку діяльності партнерів проекту, пов’язаному з соціальною адаптацією демобілізованих учасників АТО тощо.

 

В процесі проведення симпозіуму завдяки щирій, дружній невимушеній атмосфері його проведення, увазі та піклуванню зі сторони  організаторів ми відчували себе як удома.

 

Серед найбільш приємних організаційних моментів у проведенні симпозіуму необхідно виділити наступні: закріплення співробітників університету в якості своєрідних «кураторів» делегацій, які нас супроводжували; постійна присутність, зацікавленість та висока активність в усіх заходах симпозіуму ректора університету А.І. Крисоватого.

 

Найбільш памятними та цікавими моментами культурної програми симпозіуму стали: пішохідна екскурсія центральною частиною м. Тернополя, прогулянка Тернопільським озером на катері, відвідування гірськолижного комплексу Буковель.

 

Делегація Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету – учасник Першого науково-практичного симпозіуму «Норвезько-Українське співробітництво: здобутки та перспективи у сфері освіти і досліджень» висловлює щиру вдячність організатору – Тернопільському національному економічному університету, особисто ректору університету А.І. Крисоватому, за гостинність та щирість прийому гостей-учасників, забезпечення високої результативності та ефективності їх роботи з твердою надією та глибоким переконанням у подальшій плідній співпраці в рамках реалізації проекту «Україна-Норвегія» для розбудови европейської України.

 

Відгук делегації Кіровоградської льотної академії

Національного авіаційного університету


«Дякую за чудово проведений захід!» – Ліліана Тарасівна Гораль, директор інституту економіки і управління в нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

 

«Дякуємо. Кращого ВНЗ в Україні та в деяких інших країнах я не бачив. Хочеться стати молодим і повчитись у Вашому ВНЗ.»

З повагою Юрій Московчук, полковник запасу, Директор Міжрегіонального центру соціальної адаптації звільнених військовослужбовців, м. Вінниця