» » Триває тиждень правових знань у ТНЕУ

Триває тиждень правових знань у ТНЕУ

Дата: 8-10-2015, 20:32 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

З ініціативи відділу гуманітарної освіти і виховання 8 жовтня  2015 року  в ауд. 11403 коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулася зустріч студентів коледжу економіки, права та інформаційних технологій та факультету обліку і аудиту із головою первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ Антоном Михайловичем Шевчуком та директором студмістечка Іваном Володимировичем Плішком. Захід був організований у рамках тижня правових знань в ТНЕУ. 

 

Учасники спілкувалися на теми структури, завдань профспілкової організації студентів ТНЕУ та прав і обов’язків студентів, які проживають в гуртожитках. 

 

Голова профспілкової організації студентів Антон Шевчук розповів про профспілкову організацію студентів нашого університету, зосередивши увагу на завданнях організації та її ролі у навчально-виховному процесі вищого навчального закладу.

 

І. В. Плішко акцентував увагу на важливості дотримання угоди про проживання в гуртожитках та взаємної відповідальності сторін.

 

Студенти активно обговорювали питання щодо покращення житлово-побутових умов проживання в гуртожитках  та відповідальності за порушення правил внутрішнього розпорядку.