Обліковий батл

Дата: 7-10-2015, 11:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Під креативністю слід розуміти здатність відмовлятися від стереотипних способів мислення. Основою розвитку креативності є дивергентне мислення.

Гілфорд

 

День шостого жовтня 2015 року став особливим для студентів груп ОІСм-11 та ІТОДСм-11 факультету обліку і аудиту. Здавалося б, що можна ще додати до загальноприйнятих практичних занять з дисципліни «Організація бухгалтерського обліку»? Проте, не для старшокурсників та їх наставників. Нове бачення викладу матеріалу з дисципліни креативною наставницею Антоніною Іванівною Фаріон та ініціативність студентів стали початком цікавого та неординарного заходу.

 

Отож у стінах 2-го корпусу відбулося оригінальне практичне заняття, метою якого стало сприяння закріпленню студентами теоретичних знань та формуванню практичних навичок з організації бухгалтерського обліку.

 

Зустріч розпочалася з вітального слова наставників. В.о. декана факультету Валентина Миколаївна Панасюк привітала присутніх, наголосивши на креативних методах ведення занять та побажала успіхів учасникам обох команд не лише в змаганні, а й загалом.

 

До слова було запрошено завідувача кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг, доктора економічних наук, професора Михайла Романовича Лучка, котрий акцентував увагу на важливості командної роботи,  взаєморозумінні та прагненні вчитися.

 

Батл розпочався із представлення команд, а саме: ОІСм – Обєднання інтелектуальних студентів «Максмум» (команда «синіх») та ІТОДСм – «Тризуб» (команда «жовтих»). Загалом змагання складалися із трьох блоків завдань: І – ребуси, ІІ – кросворди, ІІІ – цікава задача з обліку.

 

Заняття проходило у дружній та привітній атмосфері. У підсумку було визначено переможців. За результатами трьох конкурсів команди набрали однакову кількість балів, тому заступник декана Вадим Володимирович Маслій нагородив грамотами учасників за І місце.

 

Бажаємо всім студентам та їх наставникам почерпнути ідеї із даного заняття і  спрямувати проведення семінарів в оригінальніше русло.