» » Студенти-міжнародники - унікальна нова генерація у ТНЕУ

Студенти-міжнародники - унікальна нова генерація у ТНЕУ

Дата: 6-10-2015, 15:31 | Автор:

   

   Не так давно завершив свою роботу щорічний студентський конкурс у Тернопільському національному економічному університеті «Ми – нова генерація». Для студентів-першокурсників – це своєрідний перший екзамен у стінах нашого університету. Традиційно студенти Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина склали цей іспит на відмінно. Вони гідно представили себе, демонстрували свої обдарування у вокальному та хореографічному жанрах,  чарували поезією, дивували спортивними навичками та подарували надзвичайну порцію гумору і позитивного заряду енергії.  Потрібно зазначити, що їхні виступи примусили журі добре попрацювати, яке, порадившись, обрало переможця конкурсу. А стали ним студенти групи МУН-11. Ми пишаємося тим, що саме студенти нашого інституту отримали перемогу.

   Студенти інших груп інституту також гідно представили себе, не зважаючи на хвилювання. Шалену підтримку першокурсникам  надали ті, хто ще сам минулого року був першокурсником, а також студенти старших курсів, які емоційно вболівали та зайняли чи не половину актової зали для того, щоб пліч опліч з першокурсниками відчути насолоду студентських мистецьких баталій. Тож вітаємо переможців та учасників конкурсу й бажаємо міцного здоров’я, добра, миру, успіхів  у навчанні і на творчій ниві, нових звершень у наукових лабіринтах і щастя в особистому житті.

   Однак, святкування перемоги у такому престижному студентському конкурсі ТНЕУ  вимагало продовження. Креативу нашим студентам не займати, а тому за підтримки старшокурсників після офіційного вручення  нагород переможцям та учасникам конкурсу відбулася інтеграційна еко-вечірка  «ННІМЕВ NIGHT FOREST PARTY».

     Проблеми чистоти довкілля та екології займають чільне місце серед глобальних негараздів сучасного світу. Кожен день відпочинку на теренах парків та лісів за низької екологічної культури суспільства несе загрозу довкіллю. Саме вечірній час було обрано для того, щоб провести при багатті, де спалювалось зібране сухе гілля, обговорення сучасних проблем екологічної безпеки, адже ще з давніх часів вогонь вважався символом очищення  як від усіляких недуг, так і від усього зайвого. Глибоке внутрішнє обурення у студентів викликало те, що навіть і у вечірній час видно усі наслідки безвідповідального ставлення до природи. Гнітюче враження справляє усе те сміття, що залишено після пікніків тими, хто відпочивав. Тому прибравши сміття на визначеній території усі відразу помітили який красивий ліс чи парк, якщо він у чистоті. Бережімо природу для себе, для нащадків. Будьмо справжньою НОВОЮ ГЕНЕРАЦІЄЮ.

 

[media=https://youtu.be/2mfjaLQV3iU]

 

Фотозвіт: