З Днем працівників освіти!

Дата: 5-10-2015, 13:15 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Нещодавно, сонячної погожої днини, працівники освіти відзначили своє професійне свято. У сесійній залі Тернопільської обласної ради відбулося урочисте засідання «Низький уклін Вам, освітяни!», у якому взяли участь творчі колективи та працівники Тернопільського національного економічного університету. Розпочалося свято з виступу Павла Тютюнника та ансамблю мажореток ТНЕУ. Після нагородження кращих освітян та виступу очільників від влади гурт «Струни серця» ТНЕУ виконав пісню «Сонце України». До мистецьких вітань також приєдналася солістка гурту «Кралечки» Роксолана Залізняк. Цікавим моментом свята був виступ наймолодших учасниць святкового концерту, солістів гурту «Краплинки» Надійки та Софійки Стельмахів.

 

Тернопільський край пишається творчо обдарованими юнаками й дівчатами, які вплітають у національний вінок України цвіт свого таланту. Такий вінок вплела і солістка народного театру пісні «Для тебе» ТНЕУ Тетяна Шарган. Спонукала усіх повірити в краще чарівна співачка нашого університету Оксана Корзун, а пісня «Молитва» у виконанні Ірини Новомлинської була проханням до Бога, щоб він оберігав усіх нас від лиха війни і кровопролиття.

 

Організували святкову концертну програму для освітян області працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ.

 

З вірою у краще ще раз вітаємо усіх освітян зі святом і бажаємо терпіння, витримки, професійного вдосконалення, а також пам’ятати, що найважчою є професія формувати душу підростаючого покоління.