Дорогі колеги!

Дата: 2-10-2015, 10:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника освіти! Ви робите вагомий внесок у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високоосвіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

 

Продовжуючись у своїх студентах, плекаєте майбутню генерацію свідомих, талановитих, відповідальних, кваліфікованих економістів нашої країни. Завдяки Вашій повсякденній праці юнаки та дівчата долучаються до невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

 

Хай освітянська нива урожаїть новими відкриттями, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками у житті, а слово Вчителя стане дороговказам на стежинах Долі.

 

У цей святковий день висловлюю Вам свою шану й уклінну вдячність за невтомну працю на благо нашої Батьківщини та розбудову Тернопільського національного економічного університету. Сьогодні, у час доленосних випробувань, Ви є прикладом нескореності духу та  дієвого патріотизму, любові до своєї землі та відповідальності за її майбутнє.

 

Бажаю Вам міцного здоров'я, безхмарних і благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень!

 

З повагою

ректор Тернопільського національного

економічного університету                                                               А.І. Крисоватий