» » «Саморозвиток – основа успіху та професійного зростання!»

«Саморозвиток – основа успіху та професійного зростання!»

Дата: 1-10-2015, 11:26 | Автор: староста групи Т-32 Лісовська Анастасія

 Саме такого висновку дійшли студенти груп МАУБ-31,  Т-31, Т-32, Тм-11 (ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина), відвідавши майстер-клас, який провів відомий бізнесмен та успішний ресторатор Ігор Миколайович Мамус. 

 

Учасниками заходу були також куратори груп: канд.екон.наук, ст. викладач М. Б. Нагара, канд. істор.наук, доцент М. М.Корман. 

 

Ігор Миколайович підкреслив, що Тернопіль володіє потужним туристичним потенціалом, який, на жаль, використовується не повною мірою. Саме тому Ігор Миколайович визначив та деталізував перспективні вектори туристичного розвитку, які дадуть змогу розглядати Тернопіль як вагому туристичну дестинацію. Такими напрямами є: туристичний проект «Koza Play», ресторани та кафе із демократичними цінами, приваблення туристів за допомогою карт із маршрутами подорожей відповідно до захоплень людини, організація музичних та гастрономічних фестивалів, які будуть об’єднувати різні покоління та культури.

 

Ігор Миколайович Мамус додав, що наполегливість це 90% успіху. Він порадив усім присутнім бути готовими до змін, розвиваючи при цьому нестандартність мислення та адаптивність. Майстер-клас пройшов у формі дискусії, в якій студенти брали активну участь, ставлячи гостю різнопланові запитання.

 

Студенти щиро дякують своєму викладачу Нагарі Марині Борисівні, яка організувала незабутню зустріч.

 

По завершенні тренінгу Ігор Миколайович Мамус порадив усім присутнім завжди ставити перед собою ціль та ніколи не зупинятись на досягнутому!