Шановні колеги!

Дата: 29-09-2015, 15:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою наукового співробітництва в рамках Мережі Університетів Пограниччя (МУП), ректори університетів-партнерів МУП розпочали щорічне видавництво журналу «Наука Мережі Університетів Пограниччя». Перший випуск буде присвячений правовим дослідженням у сфері широкого поняття конституційного устрою держав Центральної та Східної Європи. 

 

У зв'язку з цим, ми із задоволенням запрошуємо представників професорсько-викладацького колективу ТНЕУ до публікації своїх досліджень у журналі російською або англійською мовами.

 

Наукові статті підлягатимуть анонімній перевірці рецензентами, призначеними ректорами МУП.

 

Роботи потрібно подавати у форматі Word до 31.10.2015 року з урахуванням вимог видавництва. Статті не повинні бути раніше опубліковані і мають бути написані з дотриманням вимог про авторське право та загальновідомих етичних норм щодо свободи і недоторканності наукових досліджень.

 

Після публікації першого випуску передбачено виступити з клопотанням до компетентних органів щодо надання оцінки періодичного видання в балах.

 

На всі можливі запитання відповідь надасть секретар МУП Петро Бялас (mgr Piotr Bia?as), адреса електронної пошти: sup@uwb.edu.pl



Інформація для авторів.doc
Завантажити Переглянути онлайн