» » Запрошуємо студентів до участі у Програмі Амбасадорів!

Запрошуємо студентів до участі у Програмі Амбасадорів!

Дата: 17-09-2015, 10:51 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 У рамках співпраці з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ торгова мережа «Сільпо» запрошує студентів долучитись до команди професіоналів найкращої мережі супермаркетів за оцінками споживачів (Національна премія RetailAwards 2014 – Вибір споживача).

 

Мережа «Сільпо» розпочинає інтенсивну співпрацю із пріоритетними навчальними закладами України, у результаті якої планує працевлаштувати у себе найкращих студентів.

 

Для плідної співпраці з університетами в мережі розроблена спеціальна програма представників компанії на місцях (Програма Амбасадорів), які будуть обрані зі студентів навчального закладу.

 

Студенти у своїх містах мають можливість стати учасниками другої стипендіальної програми «Амбасадор«Сільпо», що стартує вже цієї осені.

 

Перша хвиля програми, що стартувала минулого року, продемонструвала хороші результати – 30 працевлаштованих кандидатів. Серед них – один із числа амбасадорів 2014.

 

Амбасадор «Сільпо» – офіційний представник компанії у навчальних закладах міста. Він поширює інформацію про кар’єрні пропозиції від мережі «Сільпо» серед інших студентів. При цьому має можливість навчатися, розвиватися професійно та навіть змагатися, і одночасно отримує стабільний дохід.

 

Обрані амбасадори отримають максимум інформації та ресурсів, щоб знайомити з діяльністю компанії студентів та випускників  навчальних закладів свого міста та заохотити їх брати участь у кар’єрних проектах мережі «Сільпо».

 

Для учасників програми відкриваються гарні можливості:

 

поєднання роботи і навчання;

вивчення зсередини роботи однієї з найбільших мереж супермаркетів в Україні;

відвідування тренінгів з професійного розвитку;

отримання офіційної заробітної плати, бонусів за відмінні результати та подарунок найкращому Амбасадору (під призом розуміється вибір планшету або фотоапарату на суму до 5 000 грн.), працюючи дистанційно;

здобуття унікального практичного досвіду та можливості працевлаштування після завершення програми.

 

Заявки на програму прийматимуться до 25 вересня.

 

Програма триватиме з 1жовтня по 30 грудня.

 

Детальніша інформація на офіційній сторінці програми на сайті мережі «Сільпо» -  http://silpo.ua/ua/career/ambasador/

 

Ти вартий професійного успіху.

Скористайся супер можливістю від «Сільпо»!

 

 

За додатковою інформацією звертайтесь у

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:

вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)

тел. (0352) 47-58-64

е-mail: cpv@wunu.edu.ua