» » Випускники ФББ «політали» над студмістечком

Випускники ФББ «політали» над студмістечком

Дата: 3-08-2015, 14:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Випускники факультету банківського бізнесу ТНЕУ залишили стіни альма-матер і поринули у самостійне життя. Маючи міцні крила – якісні знання, підтримку однодумців, вони полинули до омріяних висот. Тільки тепер можна гідно оцінити те, що вдалося накопичити у скарбничку свого професійного досвіду. 

 

Теорія та практика, які поєднувалися упродовж п’яти років навчання у вищому навчальному закладі, допоможуть швидко адаптуватися у царині професійної діяльності.

 

Тернопільський національний економічний університет навчив молодих людей бути особистостями, брати на себе відповідальність за прийняті рішення, любити рідний край і боронити свою державу від ворога.

 

Як птахи повертаються до рідного гнізда, так і юнаки та дівчата повернуться у рідний університет, щоб потішити професорсько-викладацький колектив своїми успіхами та досягненнями, розповісти про наболіле.

 

А сьогодні випускники факультету банківського бізнесу  Тернопільського національного економічного університету "політали" над рідним університетом, зафіксувавши в пам'яті мальовничі картинки студмістечка ТНЕУ, у якому провели найкращі роки юності.

 

Давайте разом помилуємося краєвидами нашого університету!

 

[media=http://youtu.be/Y1irEMSCSdA]