» » Вітаємо працівників бухгалтерії ТНЕУ з професійним святом!

Вітаємо працівників бухгалтерії ТНЕУ з професійним святом!

Дата: 16-07-2015, 14:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У день професійного свята до працівників бухгалтерії ТНЕУ завітав перший проректор Микола Іванович Шинкарик. Він привітав  жіночий колектив із святом, та вручив від імені ректора подяки за копітку, сумлінну працю й  професійну майстерність. Вітаючи, Микола Іванович зазначив, що бухгалтерія нашого вищого навчального закладу – це годинник, який працює дуже чітко й злагоджено. «Бажаю  усім миру, душевного спокою, Віри, Надії, Любові!», - сказав Микола Іванович. Квіти та солодкий подарунок від Андрія Ігоровича створили особливу  домашню атмосферу.

 

Цього святкового дня бажаємо Вам, шановні бухгалтери, на довгі роки хай ще міцнішим стає Ваше здоров’я, яскравішим щастя, більшим достаток, надійнішими друзі, а у родинному колі  хай панує любов, що не знає меж! Пройдений Вами життєвий шлях, здобуті досвід та знання стають підставою для людської поваги й підтримки з боку близьких, друзів і колег. Зичимо невичерпної життєвої і творчої наснаги, успішного здійснення всіх професійних та особистих задумів.

 

Нехай всі починання мають гідне продовження, мрії обов’язково здійснюються, розум ніколи не втомлюється, а душа вічно залишається молодою.