» » Вітаємо випускників-заочників спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність»

Вітаємо випускників-заочників спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність»

Дата: 11-07-2015, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11 липня 2015 року у залі засідань Вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте вручення дипломів студентам заочної форми навчання спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» юридичного факультету. Святковий зал зібрав випускників, професорсько-викладацький колектив, батьків та друзів.

 

З особливим трепетом у серці ведуча імпрези Ганна Кісь – випускниця юридичного факультету – представила гостей: директора Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, доктора економічних наук, професора Оксану Миронівну Десятнюк, завідувача кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства, доктора історичних наук, професора Оксану Євгенівну Гомотюк, спеціаліста І категорії ННІІОТ Марину Семенівну Борисову й професорсько-викладацький колектив кафедри.

 

За доброю традицією у залі гордо пролунав Гімн держави й церемонію вручення дипломів оголосили відкритою.

 

Із словами вітань до випускників звернулася Оксана Миронівна: «Ви обрали вірний шлях. Адже диплом, який Ви отримуєте сьогодні є підтвердженням Ваших якісних знань та впевненості в успішному професійному майбутньому. Не зупиняйтеся на досягнутому, а ми завжди чекатимемо зустрічі з Вами. Тернопільський національний економічний університет – це перший крок до Вашого успіху. Непохитно вірте у себе, у свою долю, в Україну та Божий захист».

 

Зворушливі, теплі слова подарувала випускникам Оксана Євгенівна: «Я пам'ятаю Ваші перші кроки в університеті й щиро тішуся, що зараз Ваша хода впевнена, непохитна, цілеспрямована. Ми прожили разом з Вами насичені роки пізнання й самоствердження. Ми любили Вас, захоплювалися Вами, підтримували Вас. Ви гордість нашого факультету. Я бажаю усім гарної долі, реалізації задумів й вміння прожити життя, дихаючи на повні груди. Цінуйте кожну мить, будьте вдячні усім, хто біля Вас, шануйте батьків».

 

Сказавши кожному випускнику вітальні слова, завідувач кафедри подякувала за добру співпрацю, жагу до знань та людяність.

 

Щирі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятив випускникам отець Михайло Кравчук – батько випускниці Сміхун Надії. Благословивши дітей, він побажав професорсько-викладацькому колективу та адміністрації університету миру, добробуту, злагоди й непохитної віри.

 

Родзинкою свята став виступ викладачів-наставників Наталії Мирославівни та Ольги Мирославівни Ліщинських. Сестри виконали пісню «Квітка-душа». Також до вітань долучилися Дана Кравчук, Інна Джерелейко, Катерина Керсак й Тетяна Кічун.

 

Хвилююча мить – вручення дипломів та подяк за сумлінне навчання від ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого. Обличчя випускників випромінюють радість, а на очах бринять сльози. Закінчилися напружені державні іспити, захисти дипломних робіт, студентські будні й свята – попереду бурхливе доросле життя. Але піднесені емоції, приємні спогади про навчання в університеті залишаться у пам'яті назавжди.