» » Співпраця з науковцями Брестського державного технічного університету

Співпраця з науковцями Брестського державного технічного університету

Дата: 10-07-2015, 13:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 28-30 червня 2015 року професор Анатолій Олексійович Саченко виконував обов’язки голови державної екзаменаційної комісії зі спеціальності «Системи штучного інтелекту» (Брестський державний технічний університет). 

 

Упродовж робочого візиту проаналізовано стан виконання спільної угоди про співробітництво між БДТУ і ТНЕУ в освітянській і науковій сферах. Домовлено про обмін навчально-методичними матеріалами та досвідом  при підготовці  студентів спеціальності «Системи штучного інтелекту» з акцентом на магістерську програму, яку ліцензовано на кафедрі інформаційно-обчислювальних систем та управління ТНЕУ.

 

Сторони обговорили тематику кандидатських і докторських дисертацій, зміст доповідей, що подаються на VIII IEEE International   IDAACS-2015 Conference, можливі кандидатури для керування сесіями IDAACS-2015 Conference. Також узгоджено  подання спільної наукової статті за результати попередньої наукової конференції VII IEEE International   IDAACS-2013 Conference, підготовку спільної монографії та патенту.